Anul Nou pe stil american

Ieri America si-a revenit, ca o femeie dupa ce i s-a pronuntat divortul de un barbat alcoolic, mitocan si de rasul tuturor. Dintr-o data, femeia se simte altfel, are motive sa se respecte, sa se aranjeze, sa se faca frumoasa. Mai mult decat atat, renasc in ea ambitii, vrea o noua viata si indrazneste! Pentru ca a aparut el! Barbatul visurilor ei, cu chip de actor si trup de amant, o iubire altfel, nonconformista, dar un premiu binemeritat dupa ce a avut puterea sa scape de ex-ul vicios.

Ieri America a sarbatorit Anul nou pe stil Obama. A plouat cu confetti, s-au tras salve de tun, mirele si-a rostit juramintele de fidelitate. O sa fie dragoste cu nabadai? Sa vedem… Mireasa a fost data-n somaj, casa i-a fost luata de banca… Si totusi, daca e dragoste adevarata, casnicia lui Obama Hussein cu America va fi una durabila si prospera.

Bravo America, sa ai casa de piatra (neipotecata) si copii cat mai fericiti.

Dar ce se-aude? Sa fie glasuri de manele? Sa fie alai de nunta-n cartier? S-a-ntins cortu’ pe strada mare! Fara numar, fara numar, doi-zece, doi-zece, vin alegerile prezidentiale si la noi! Pe cine va alege prea-frumoasa Romania? „La trecutu-i mare”, ce fel de viitor isi va asterne?

ah, de-am putea avea o nunta decenta, de-manelizata, juraminte din suflet, scandaluri conjugale putine si… si… fratilor, fratilor!, ah, de-am putea avea…

… DECENTA.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: